Jak se dá z fotografií udělat zajímavý klip? Mrkněte, jak na to šli death/grindeři DPK!

Vydáno: 21.12.2015 13:00 - Jirka Štraub

Video, které zaujme, nepotřebujete nutně natáčet na kameru. Stačí fotky. A jak to udělat, aby to nevypadalo jen jako nějaká slideshow, jichž jsou na YouTube miliony? Podívejte se sami.
Video, které zaujme, nepotřebujete nutně natáčet na kameru. Stačí fotky. A jak to udělat, aby klip nevypadal jen jako nějaká slideshow, jichž jsou na YouTube miliony? Podívejte se sami:

DPK - Mezi námi kamarády

Startovní klip ke skladbě "Mezi námi kamarády" vznikl neplánovaně z materiálu pořizovaného původně na obal a booklet nového alba "Horizont Zvrácenosti'" '"Při jeho třídění jsme si všimli jisté komické návaznosti pohybů a tak jsme se rozhodli jimi vizuálně obohatit tuto skladbu, která má taktéž netradiční text složený převážně z nezapomenutelných prohlášení našich přátel a známých při nejrůznějších příležitostech. Tímto bychom jim také chtěli poděkovat,"' představuje klip frontman DPK, Tomáš Janatka. Příští rok bude kapela slavit deset let ve stávající sestavě a v dubnu se poprvé chystá za hranice na pozvání německých CAROOZER.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení