MONIKA BAGÁROVÁ v nové písni o síle ženského přátelství

Vydáno: 31.05.2016 12:15 - Jaroslav Špulák

Zpěvačka MONIKA BAGÁROVÁ a její kolega Matěj Vávra nazpívali společnou skladbu s názvem Žít tu chvíli. Prostřednictvím služby YouTube k ní zveřejnili i videoklip. Na funk-popové novince se producentsky podíleli Martin Šrámek a Andrej Hruška ze slovenského LittleBeat studia, které stojí i za hudbou Celeste Buckingham či Lucie Bílé. Uvedla to slovenská média.

Vávra je autorem textu písně a dokonce v ní i rapuje. „Byla to pro mě zábava a zkušenost, skládám hudbu a píšu texty už dlouho. S Monikou se známe nějakou už dobu a tato spolupráce vznikla vlastně z hecu,“ řekl hudebník.

„Hlavním tématem písničky je síla ženského přátelství. I když je pro mě láska nesmírně důležitá, není nutné mít neustále vedle sebe chlapa, abych se cítila úplná, aby mi bylo dobře a abych se dokázala bavit," doplnila BAGÁROVÁ.

Videoklip k písničce se natáčel v Praze. „Pozvala jsem si lidi, které mám ráda, své kamarádky z Brna, Prahy a dalších míst, naši dýdžejové dorazili z Ostravy,“ prozradila zpěvačka. „Všichni jsme si to užili. Přesně tak, jak zpívám v písničce. Je totiž jedno, jestli pracujete nebo se bavíte, vždy jde o to žít v té chvíli naplno. Je skvělé, když se pro jednu myšlenku nadchne mnoho lidí a to dodává věcem sílu a energii,“ vysvětlila BAGÁROVÁ.

Monika Bagárová feat. Matěj Vávra - Žít tu chvíli


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení