Kmotrem alba MICHALA ŠEPSE bude JAREK NOHAVICA

Vydáno: 22.07.2016 16:47 - Jan Herold

MICAHL ŠEPS je český reggae zpěvák, který se proslavil díky svérázné účasti
v show Česko-Slovcenská SuperStar. V soutěži se probojoval do finále, kde skončil na třetím místě. Tento rastaman o sobě dává vědět a chystá novinky.

Věnuje se stylu reggae a jak říká, český rybníček mu je malý a má ambice dostat se na evropskou úroveň. Nadto ovládá hru na několik hudebních nástrojů. „Umím na perkuse, bicí, kytary, basu i třeba housle, ale mým nejoblíbenějším hracím nástrojem jsou rozhodně varhany,“ tvrdí. Jeho další předností je napodobování mnoha instrumentů hlasem.

ŠEPS v současné době pracuje na svém prvním albu, které bude pokřtěno 7. října v 19 hodin v Malém sále Krušnohorského divadla v Teplicích. Na debutovém albu se mohou posluchači těšit nejen na známou, ale trochu upravenou píseň Kréta, ale i na několik novinek.

Pozvání na koncert přijal Jarek Nohavica, který bude kmotrem alba. A proč právě on? „Jarek mě oslovil hned po soutěži s tím, že se mu líbí, co dělám. Já kromě toho s jeho písničkami vyhrával soutěže už jako malý kluk. Fakt si ho moc vážím a uznávám ho,“ vysvětluje ŠEPS, který má v plánu kromě vydání dalších alb v českém i anglickém jazyce zúčastnit se jednoho z největších reggae festivalů v Polsku a začít spolupracovat s českými hudebními ikonami. „V současné chvíli ale nechci nic dalšího a konkrétního prozrazovat, až bude čas, tak dám vědět,“ komentuje zpěvák.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení