NENY vtipkuje na adresu youtuberů

Vydáno: 23.07.2016 17:03 - Jan Herold

Každý den o nich čteme, ale jen málokdo ze starších ročníků chápe, v čem tkví jejich úspěch a sláva. YouTubeři jsou všude kolem nás a život nám ať chceme nebo ne ovlivňují - zpěvák NENY si proto nemohl odpustit legrácku v podobě nového singlu YouTuber. Jeho textem nechce rozhodně jejich povolání znevažovat, jde spíš o vtipnou glosu, na které si každý najde to svoje.
YouTubeři jsou v současné době naprostý fenomén, prostřednictvím svých komunikačních kanálů glosují svůj pohled na svět, určují trendy a jsou zároveň vzory mnoha teenagerů. Naprosto válcují ostatní populární osobnosti z řad sportovců či herců, a pokud se dnes dětí zeptáte, čím chtějí být, každý druhý touží stát se jedním z nich.

„Společně s Vincou jezdíme po školách s projektem Najdi svou cestu. Při debatách s dětmi jsme zjistili, že by se fakt každý druhý rád živil jako YouTuber. Začal jsem se o to teda víc zajímat. Něco je super, něco bizarní, co se ale sledovanosti týče, ta čísla jsou fantastická,“ říká NENY.

Vtipný text je možná pro někoho trošku na hraně, Neny ale jasně říká, že neměl a ani nemá v plánu dělat si z YouTuberů legraci, nebo znevažovat to, co dělají. „Někdo mě z nich baví víc, někdo míň, to je úplně normální. Já tady na Zemi ale patřím k hrstce přejícných lidí, takže pokud se někomu daří, jsem rád za něj,“ tvrdí.

Songem chce prostě jen pobavit. Samotný videoklip vznikal docela spontánně. „Asi před rokem jsem začal spolupracovat s partičkou kluků z Brna, se kterými máme v plánu do videoklipů postupně zařazovat nejrůznější animace a filmové efekty. Původně jsme chtěli s jejich využitím počkat, ale sem se to prostě hodilo,“ přibližuje NENY.

Neny - YouTuber



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení