TOM JONES zpíval na festivalu Benátská!

Vydáno: 30.07.2016 12:50 - Jaroslav Špulák

Na festivalu Benátská!, který se koná od čtvrtka ve sportovním areálu Vesec v Liberci, vystoupil v pátek večer legendární velšský zpěvák TOM JONES. Do Prahy přijel už ve čtvrtek, do Liberce dorazil v pátek odpoledne, setkal se s výherci soutěží  a večer na hlavním pódiu zpíval.

Nabídl řadu novějších písní i letité hity. Zahájil za doprovodu kapely s dechovou sekcí skladbou Johna Lee Hookera. Také další písně v úvodu koncertu pocházely z nových nahrávek a od jiných autorů.Diváci byli jeho výkonem nadšení.

V dalším programu festivalu v pátek vystoupili mimo jiné Doctor P.P., Pipes and Pints, Anna K, Ewa Farna, The Snuff či Mňága a Žďorp, která hned první písní Hodinový hotel připomněla 25 let, jež uplynuly od vydání jejího prvního alba Made in Valmez.

Festival potrvá do noci ze soboty na pondělí. Návštěvníci byli u vstupu podrobeni důslednějším bezpečnostním kontrolám. Pořadatelé to vysvětlili tím, že jim jde o bezpečnost lidí, kteří na festival dorazili. Jejich přesný počet zatím neuvedli.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení