PAROV STELAR ukončili letošní Trutnoff

Vydáno: 21.08.2016 23:24 - Jan Herold

Rakouská electroswingová skupina PAROV STELAR obstarala finále letošního Trutnoff Open Air Festivalu. Bylo to příznačné, protože na tento styl fanoušci zpravidla tancují, pohupují se v bocích a v Trutnově Na Bojišti mnozí vymýšleli vlastní pohybové kreace. Závěr to byl patřičný, protože to bylo příjemné rozloučení se čtyřdenním hudebním maratonem.

Trutnoff Open Air Festival začal již ve čtvrtek v podvečer. Po skvělém Britovi JAKEU BUGGOVI přišly v pátek na řadu tvrdé skupiny. Výteční byli FEAR FACTORY, SOULFLY už byli přece jenom maličko vyčpelí. Ostatně ani zájem diváků o jejich set nebyl tak značný.

Vrcholem sobotního programu bylo vystoupení Orchestru Václava Hybše, který – jak už to na trutnovském festivalu chodí – zaujal i mladé návštěvníky a vzal je do doby, kdy mnozí z nich ještě nebyli na světě a nebyli ani v plánu svých rodičů.

Nedělní večer opanovala svým setem především britská skupina SKUNK ANANSIE, tvrdá, energická a schopná ústy a zpěvem vokalistky Skin i kvůli skvělým instrumentalistům fanoušky strhnout. 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení