MIRO ŽBIRKA zahájí turné 16. září. Hostem bude MARIKA GOMBITOVÁ

Vydáno: 25.08.2016 16:26 - Jan Herold

Road To Abbey Road 2016 je název turné, na které vyrazí 16. září zpěvák MIRO ŽBIRKA. Všechny koncerty turné jsou už téměř vyprodány a zbývá jen posledních pár lístků. Hostem všech čtyřech koncertů v Praze, Ostravě, Bratislavě i Košicích bude Marika Gombitová.

ŽBIRKA k tomu dodává: „S Marikou už máme definitivně potvrzený repertoár. Minulý týden jsme spolu intenzivně zkoušeli a mohu říct, že z toho mám opravdu velkou radost. Jsem velmi rád, že nám to vyšlo i časově a Marika může zpívat na mých koncertech. Na oplátku budu hostem, spolu s dalšími, jejího velkého narozeninového koncertu v říjnu, který kvůli mému turné posunula.“

S Mirem Žbirkou zahraje nejen jeho kapela, která ho standardně doprovází (Honza Horáček, Honza Ponocný, Karel Heřman, Aleš Zenkl), ale i britská sekce. Tu tvoří Blair Cunningham (známý zejména z kapely Paula McCartneyho), producenti z Abbey Road Rob Cass a Pearse MacIntyre.

U příležitosti tohoto výjimečného turné, ale i na četná přání fanoušků, připravil MIRO ŽBIRKA ve spolupráci s Universal Music limitovanou edici svého best of alba na dvou vinylech. Dříve vyšlo pouze na CD a stalo se multiplatinovým. Prodávat se začne 9. září a vlastnit ji bude 500 majitelů. 

Program turné

16. 9. Praha, Tipsport Arena

18. 9. Ostrava, Ostravar Aréna

20. 9. Bratislava, ZŠ Ondreja Nepelu

22. 9. Košice, Steel Aréna


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení