CELESTE BUCKINGHAM vrátila Donaldu Trumpovi peníze, kterými ji podpořil v kariéře

Vydáno: 03.09.2016 21:07 - Jaroslav Špulák

CELESTE BUCKINGHAM vrátila Donaldu Trumpovi 25 tisíc dolarů, tedy více než 600 tisíc korun, které jí před třemi lety věnoval na rozjezd pěvecké kariéry. Důvod? Trumpovy názory jsou podle BUCKINGHAM proti všemu, v co věří. Informoval o tom slovenský deník Nový čas.

Zpěvačka se k radikálnímu kroku rozhodla poté, co republikánský kandidát na amerického prezidenta Donald Trump označil Írán za největšího sponzora terorismu. Její matka je totiž íránského původu a takové výroky podle jejích slov urážení její původ.

„Vrátila jsem tu příležitost, už jsem to nechtěla poté, co jsem zjistila, jaké jsou jeho názory a jaký je člověk. Řekla jsem, že ne, děkuji,“ řekla zpěvačka, která v současnosti žije v Nashvillu.

„Cením si toho, ale zároveň s tím nechci být jakkoliv spojená. Vše, co říká a jak se prezentuje, je proti tomu, v co věřím,“ řekla zpěvačka pro slovenský Nový čas. Jeho vyjádření na adresu imigrantům jdou podle jejích slov dokonce proti jejím kořenům a zpětně lituje toho, že si od něj peníze vzala.

Donald Trump věnoval zpěvačce při osobním setkání v květnu 2013 v New Yorku 25 tisíc dolarů na rozjezd její pěvecké kariéry a tehdy vyzval veřejnost, aby to učinila také. Zpěvačka se díky tomu zviditelnila a získala mnoho zajímavých příležitostí. Bodovala například v americké hitparádě a její skladby hrála i americká rádia. 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení