Album RICHARDA MÜLLERA pokřtil MICHAL HORÁČEK

Vydáno: 30.09.2016 10:39 - Czech Blade

Jen týden po vydání bylo ve čtvrtek v komorní atmosféře klubu Sasazu lounge pokřteno nové album RICHARDA MÜLLERA 55. V duchu starých tradic pokropil novinku čistou vodou Müllerův dlouholetý přítel, spolupracovník a textař Michal Horáček.
„Bývám poměrně často žádán, abych někomu pokřtil desku. Málokdy je mi ale stejně blízká daná deska i její autor. Richard Müller je tou vzácnou výjimkou, která splňuje obojí,“ řekl Michal Horáček, který s Richardem Müllerem a Michalem Pavlíčkem loni vydali platinou ověnčenou desku Sociální síň.
Müllerova novinka „55”, kterou si nadělil k narozeninám, je po deskách 33 a 44 už jeho třetí jubilejní nahrávkou. Patnáct nových skladeb vzešlo ze spolupráce Richard Müllera s Ondřejem Gregorem Brzobohatým, který je nejen producentem, ale i výhradním autorem hudby celé desky a s Petrem Uličným, se kterým novinku otexoval. Ten také novou desku označil za „Sgt.Peppera v Müllerově kariéře”.
„Tahle deska je mimořádně osobní, všechny písničky se mě nějakým způsobem týkají. Jsem s výsledkem opravdu mimořádně spokojený,” netají se nadšením z novinky Richard Müller, který si ale užíval již její vznik.  „S Ondřejem Brzobohatým jsem spolupracoval poprvé a byla to opravdu fantastická jízda. Tohle album provázela jakási magičnost, vznikalo v neuvěřitelné pohodě.”


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení