JOSEF VOJTEK exceloval jako Faust i Mefisto

Vydáno: 04.11.2016 11:36 - Jaroslav Špulák

Ve čtvrtek proběhla premiéra nového muzikálu MEFISTO, který představilo pražské Divadlo Hybernia u příležitosti desátého výročí otevření. V ambiciózním muzikálovém příběhu je všechno, co dělá život zajímavějším: láska, humor, napětí, ale především lákavá ďáblova nabídka věčného mládí a také moci.
Na jevišti se v den premiéry představili v roli Mefista Josef Vojtek, Jan Kříž jako mladý Faust, Ivana Korolová alias Markéta, Michal Novotný coby Mario Bosetti, Hana Křížková jako Giulieta. V dalších rolích vystoupili Tomáš Trapl, Martin Pošta, Andrea Holá a mnoho dalších.
VOJTEK ve své roli doslova excelovat. Společně s Janem Křížem a Ivanou Korolovou patřili k tahounům představení, přičemž kromě výborného zpěvu všichni předvedli i dobré herecké výkony.
„Mám z představení skvělý pocit, i když to není jednoduché představení, protože ta moje role je skoro ve všech obrazech. Hrozně jsem se těšil před lidi, po těch třech měsících zkoušení. Publikum se smálo i tam, kde jsme to nečekali, takže to asi není úplná depka, ač je to příběh o zaprodané duši,“ popsal po představení své rozpoložení Josef Vojtek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení