EWA FARNA odehrála výroční koncert

Vydáno: 12.11.2016 16:35 - Jaroslav Špulák

Zpěvačka EWA FARNA odehrála v pátek 11. listopadu v pražském Foru Karlín svůj výroční koncert. Připomněla si na něm, že je deset let na hudební scéně. Připomněla si také skladby, které lemují její pobyt v hudebním světě. Došlo tím pádem i na některé starší písničky, které FARNA už dnes na koncertech prakticky nehraje.
V programu také představila dvě zbrusu nové skladby, jež by mohly naznačit, jakým směrem se bude dále coby popová zpěvačka ubírat. Ve vyprodaném Foru karlín si zazpívala i několik coververzí, z nichž nad ostatní čněla Skyfall od britské zpěvačky Adele.
FARNA na pódiu přivítala i několik hostů. První přišel slovenský rapper Majk Spirit, po něm zpěvačky Patricie, jež v poslední době s FARNOU spolupracuje na jejím repertoáru, další zpěvačka Klára Vytisková a v přídavku překvapivě i písničkář TOMÁŠ KLUS, jenž na pódiu s FARNOU a se svým hudebním parťákem Jiřím Kučerovským zazpíval písničku Nezapomínej na mě ve zlém.
Možná koncert chvílemi moc neubíhal a jeho zvuk nebyl úplně nejlepší, ale ty dvě hodiny byly v mnoha ohledech nezapomenutelné. 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení