Na Slavících vše při starém. Vyhráli Gott, Bílá a Kabát

Vydáno: 27.11.2016 11:00 - Jaroslav Špulák

Nic se nezměnilo. Tak jako většinou v posledních letech, i v sobotu byly výsledky ankety popularity Český slavík stejné. Mezi zpěváky vyhrál po jednačtyřicáté Karel Gott, mezi zpěvačkami podevatenácté Lucie Bílá a mezi skupinami pojedenácté Kabát.
V tomto ohledu byla sobotní Český slavík fádní. Určité oživení přinesly ale další chvíle. Například to, když písničkář Tomáš Klus už tři hodiny před začátkem galavečera na svém facebookovém profilu ve video příspěvku prakticky prozradil, že nebude mezi prvními třemi, protože jej nikdo z pořadatelů nekontaktoval kvůli videopozdravu.
Horko bylo i kolem skupiny Ortel. Nejprve Objev roku Pekař na pódiu uvedl, že by na takové akci neměli být ti, kteří na ni nepatří, čímž myslel Tomáše Ortela a jeho kapelu. Když hned poté byl Ortel vyhlášen druhým mezi zpěváky, Pekař společně s několika dalšímu diváky opustili sál.
Za Karla Gotta si cenu přišla převzít jeho dcera Charlotte Ella, protože zpěvák je momentálně po operaci zad v nemocnici. Lucie Bílá věnovala plaketu svého Slavíka zpěvačce Marice Gombittové, která v závěru večera zpívala s Mirem Žbirkou na pódiu písničku Nespálme to krásné v nás.

Výsledky

Absolutní slavík - Karel Gott

Zpěváci
1. Karel Gott
2. Tomáš Ortel
3. Michal David

Zpěvačky
1. Lucie Bílá
2. Lucie Vondráčková
3. Ewa Farna

Skupiny
1. Kabát
2. Ortel
3. Chinaski

Objev roku: Pekař
Slavíci bez hranic: No Name
Hvězda internetu: Porty
Nejoblíbenější píseň posluchačů Rádia Impuls: Země vstává (Karel Gott)
Cena za nejstreamovanější českou skladbu: Asio (Ben Cristovao feat. The Glowsticks)

Charlotte Ella přebírá cenu místo otce Karla Gotta


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení