LIMETAL pokřtil album. Z projekce zpíval i Stanislav Hranický

Vydáno: 15.02.2017 03:01 - Jaroslav Špulák

Skupina LIMETAL vydala své první album. Stalo se tak tento týden a v úterý (14. února) svou novinku pokřtila v pražském Lucerna Music Baru. Velmi solidně zaplněném, mimo jiné i fanoušky, kteří přijeli na kapelu autobusem z Ostravy a po vystoupení se zase vraceli domů. Přišla také řada muzikantů.
Rocková pětice hrála samozřejmě především písničky ze svého nového alba, ale zazněly i starší skladby v novém provedení. V písni Rock n roll démon se na projekci nad pódiem objevil i bývalý zpěvák skupiny Citron Stanislav Hranický a takto posmrtně si střihl duet se zpěvákem Fanym Michalíkem (na snímku).
Jako host se na pódiu objevil Jan Lstibůrek, který hrál ve skladbě Stará garda na dudy, přibyly i dvě hráčky na smyčcové nástroje, jež kapelu doprovodily ve vzpomínce na fanynku nazvané Karolína. Bubeník kapely Lukáš Pavlík zahrál na svůj nástroj skvělé a velmi svěží sólo.
Kmotry desky byli členové skupiny Kabát. Jak na pódiu uvedli, obvykle se tomuto postu vyhýbají, ale v Limetalu jsou muzikanti, kteří pro ně byli v době jejich začátků idoly a vzory, pročež cítili potřebu jim inspiraci nějak oplatit. 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení