Historky ze zákulisí: Chlast, exkrement v půllitru i zásahovka. Čili párty HENTAI CORPORATION

Vydáno: 05.03.2017 18:23 - Jaroslav Špulák

HENTAI CORPORATION zahájili v pátek společně s COCOTTE MINUTE a PRAGO UNION koncertní turné. Není pochyb o tom, že se na něm odehrají divoké noci, zvláště v případě prvně jmenovaných. O HENTAI CORPORATION se totiž ví, že dokážou ve svých mejdanech zajít stovky kilometrů za hranice obecně respektovaného slušného chování.
V roce 2014 jela celá kapela na vyhlášení cen Žebřík, neboť vyhrála v kategorii Videoklip roku s Equilibristic Brides. To je ten klip, v němž po lese běhají chlapi s hlavami bobrů, a vesele se jim do rytmu kymácí obnažený penis.
„Hráli jsme v pražské Akropoli na Žižkovské noci a byl to naprosto nakopnutý koncert. Vypili jsme litr a půl kořalky a byli jsme tak rozehraní, že to byl přesně ten běs, jak ho v tom nejlepším smyslu slova popisují největší kapely. Po něm jsme vyrazili do Plzně. Jeli jsme my muzikanti plus asi deset dalších hovad s bobříma hlavama. No a v Plzni jsme ten večer udělali,“ vypráví zpěvák Radek Škarohlíd.
Jedné popové hvězdě se právě on vykadil do půllitru. „Ještě jsem to zachcal, aby to nesmrdělo. Myslel jsem to dobře,“ vzpomíná. Jeho kolega Durex následně začal vypínat režisérce mixážní pult a přidal sérii nemravných návrhů, takže ho museli pořadatelé odtáhnout.
„Setkali jsme se tam s Annou K., se kterou se známe. Má nás ráda, říká nám vlasáči. Já se k ní choval dost důvěrně, při čemž nás vyfotil někdo z bulváru a potom vyšla fotka s titulkem - Mocnář se vrací,“ pokračuje Škarohlíd. Přezdívku Mocnář dostal od bulvárních novinářů poté, kdy v roce 2012 v opilosti vběhl v pražském Hard Rock Café na pódium a vedle zpívající Gabriely Gunčíkové sundal gatě a nejen jí osobně seznámil se svým přirozením.
Nutno říct, že vše, co HENTAI CORPORATION v Plzni činili, bylo podepřeno důslednou opilostí všech členů kapely i jejich blízkých. „Došlo k hádkám s nějakýma holkama, následovala rvačka, při které někdo někomu přerazil rypák, potom jsme ujížděli před policajty do hotelu taxíkem a v tom hotelu jsem pak obtěžoval hosty svým penisem a snažil se je přimět k tomu, aby mi byli po vůli. Když mě přijela sebrat zásahovka, opravdoví maníci s pendreky a helmami, zachránil mě brácha, který nahý vyskočil z výtahu a začal před těžkooděnci utíkat po hotelu. Tenkrát ho z toho vytáhl Matěj Ruppert. A když pak policajti konečně odjeli, přijely další kapely a rozjela se divoká párty, která trvala až do rána.“
Jistě nepřekvapí, že do toho hotelu už HENTAI CORPORATION nesmějí. „Bylo to celé  fakt k zamyšlení. Tenkrát jsme si říkali, že to asi není jen tak,“ dodává Škarohlíd.

Hentai Corporation - Equilibristic Brides



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení