BREED: Posedlost z bývalé porodnice

Vydáno: 10.03.2017 09:39 - Jaroslav Špulák

BREED vznikli ve Varnsdorfu na podzim roku 2015 a do ve výsledku chytlavého i dostatečně agresivního soundu spojili rap a hard core. Na internetu je pět jejich nahrávek spojených pod název Stovka duší. O album se ale nejedná, jak vysvětlil kytarista a growler Jerry.
„Jsou to jen demoverze, naše pracovní nahrávky. Do dvou tří měsíců máme v plánu je nahrát znovu a dát jim podobu, která bude odpovídat našim představám. Název Stovka duší ale asi nezůstane,“ přiznává muž, jenž byl v minulosti členem kapely Bonesaw Of The Brains.
BREED tedy chystají první desku. Kromě ní mají v plánu získat nové posluchače, co nejvíce hrát a dostat se na větší pódia než dosud. Zvolili si k tomu české texty, jelikož se zaměřují na domácí scénu. To i přesto, že jejich rodný Varnsdorf je na hranicích s Německem a možná by se z něj nějaká cesta k prezentaci pro tamní publikum našla.
„Naše texty jsou o životě, takže v nich posluchač myšlenky najde. Píše je zpěvák 42, který v minulosti působil v Toxic People, a pokud nikdo další nemá nějaký bezvadný nápad, tak mu do toho nekecá. Jsou to výplody jeho fantazie, důsledky jeho pocitů,“ říká Jerry.
Loni v červnu zveřejnili videoklip k písni Na konci. Momentálně nabízejí čerstvý videoklip ke skladbě Posedlost. „Točili jsme ho v bývalé porodnici v Jablonci nad Nisou, což je velmi zajímavý a trochu hororový prostor,“ prozrazuje ještě Jerry.
V BREED vedle něho a 42 jsou ještě baskytaristka Pam a bubeník Miras. 

Breed - Na konci




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení