Festival Krásný ztráty Live hlásí druhý ročník

Vydáno: 17.03.2017 12:28 - Jan Herold

Po úspěchu loňských oslav narozenin zpěváka Michala Prokopa, které se pod názvem Krásný ztráty Live odehrály v letním amfiteátru v Lokti nad Ohří jako festival, se pořadatelé rozhodli uskutečnit druhý ročník. Ten letos proběhne v pátek a sobotu 14. - 15. července na Konopišti.
Některé programové bloky obstarají projekty hudebníků, kteří jsou s Michalem Prokopem úzce spojeni členstvím ve Framusu Five. Týká se to Jana Hrubého, který vystoupí se svou kapelou Kukulín, Luboše Andršta, který se předvede jako prvotřídní kytarista se svým Blues Bandem a dechové sekce i bubeníka, kteří si  zahrají  i v rámci Yo Yo Bandu.
Velká jména české scény, tentokrát s kořeny převážně z „osmdesátek“ ovšem nebudou chybět ani v dalších dramaturgických položkách. Kytarista Michal Pavlíček z mnoha svých projektů přiveze ten nejniternější, duo se zpěvačkou Monikou Načevou. Legendární Michal Ambrož se představí s aktuální výrazně omlazenou Hudbou Praha. Dobu českých ohlasů nového romantismu připomene Precedens, svůj hlas rozezvučí Kamil Střihavka, z těch mladších se instrumentální virtuozitou postavenou na zvuku Hammondových varhan blýsknou Sunflower Caravan a neúprosnými groovy budou publikum atakovat nedávno po dlouholeté pauze obnovení -123 min. Festival vyvrcholí punkovou náloží od Visacího zámku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení