PAVEL CALLTA si píše svůj sen v duetu s LEOŠEM MAREŠEM (+ videoklip)

Vydáno: 17.03.2017 12:36 - Jan Herold

Zpěvák PAVEL CALLTA přichází s novým singlem nazvaným Píšem si svůj sen. Vůbec poprvé k němu přizval hosta, a sice moderátora Leoše Mareše.
„Poprvé v životě jsem si chtěl do písně pozvat nějakého hosta a napadlo mě oslovit Leoše, protože je to profík a velmi  pracovitý a cílevědomý člověk. Navíc mi takové spojení dvou lidí z umělecké branže přišlo jako dost nečekané a možná trochu kontroverzní,“ vysvětluje CALLTA. „Skladba je o mé cestě za věcmi, které jsem si vysnil. Ano, vždycky jsem chtěl koncertovat a věnovat se hudbě, takže žiju svůj sen.“
„Písnička se mi od začátku líbila. To Pavlovo nadšení a zápal jít si za svým snem. Já nejsem zpěvák a muzikant jako on, ale měl jsem a mám zase svoje sny, tak jsem o tom napsal text. Je to můj život v jedné sloce,“ vysvětluje MAREŠ.
Píseňm má také svoji obrazovou podobu. „Prohledali jsme na Googlu snad všechny zajímavé destinace světa a Sicílie nám přišla svým kouzlem nejvíc blízko tématu toho songu. Text popisuje nějakou cestu, kterou jsme ušli, a máme ještě před sebou, takže se nám tento kousek světa jevil pro natáčení ideální,“ tvrdí CALLTA.
Klip nasbíral za pouhé 4 dny bezmála půl miliónu zhlédnutí a již třetí den se na YouTube drží v kategorii Trendy na prvním místě.

Pavel Callta ft. Leoš Mareš - Píšem si svůj sen


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení