LENNY vyhlásila soutěž na remix skladby Hell.o. Vyhrál Jan Balcárek

Vydáno: 24.03.2017 09:51 - Jan Herold

Zpěvačka LENNY vyhlásila soutěž o nejlepší remix zatím svého největšího hitu Hell.o, do které se přihlásil i talentovaný Honza Balcárek ze skupiny Light & Love. Jeho práce byla oceněna jako nejlepší.
„Smyslem soutěže bylo vybrat nejlepší remix Hell.o od lidí, kteří o to budou mít skutečný zájem a budou do práce kreativně zapálení. Hrozně moc mě bavila představa toho, že někde venku jsou mladí šikovní lidé, kteří by si chtěli podobnou práci vyzkoušet, a stačilo dát jim tu příležitost. Johny mě zaujal na první dobrou a doufám, že se bude jeho verze písně líbit i mým fanouškům,“ říká LENNY.
„Nejsem moc příznivcem soutěží, ale možnost zremixovat Hell.o od Lenny mě nadchla. Ta píseň je skvělá a cítil jsem, že mě to bude bavit, což je pro mě vždycky nejdůležitější. Z vítězství mám samozřejmě radost a doufám že se bude remix líbit," říká Balcárek.
Vedle remixu od Johny Rainbow Lenny dala příležitost i dalším mladým producentům, mezi něž patří projekt Zayday a producenti Lukas Landa a Morgian. Remix skladby Hell.o ve čtyřech různých verzích vyjde digitálně, a to celosvětově, již za několik týdnů.

Lenny - Hell.o (Johnny Rainbow Remix)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení