KRISTÍNA uvádí písničku a klip o vztahu, který dohořívá

Vydáno: 11.04.2017 15:08 - Jaroslav Špulák

Slovenská zpěvačka KRISTÍNA zveřejnila videoklip k písni Láska bombová. Text napsal Kamil Peteraj, autorem hudby je Martin Kavulič. O režii se postarala Yvonne Vavrová.
„Jsem velmi ráda, že po půl roce, kdy vznikl tento nápad, mohu představit nový videoklip. Tentokrát jsem ho svěřila režisérce Yvonne Vávrové, se kterou mě seznámil Kamil Peteraj. Je to vlastně poprvé, kdy můj videoklip režírovala žena. U Yvonne Vávrové jsem od začátku vnímala profesionalitu a smysl pro dramaturgii, jak si ji píseň vyžadovala. Natáčelo se v ateliérech, převážně na zeleném pozadí. V klipu si se mnou zahrál i herec Adam Jančina,“ řekla KRISTÍNA.
Práce na klipu bavila i režisérku. „Láska bombová je skladba, která má hluboký text a dramatickou hudební složku. Pro mě jako pro režisérku bylo velmi podnětné se s nimi poprat, vymyslet výtvarnou koncepci a celý koncept videoklipu tak, abychom se přenesli do jiné dimenze. Do světa, v němž se bolestivé emoce transformují do surrealistického až absurdního vizuálního světa. Písnička Láska bombová je o vztahu, který skončil, ale v ženě ještě dohořívá. Metaforu jsem našla v sopce, která vybuchuje, která je na první pohled tmavá a nic nevidíme na povrchu, podobně jako když tiše trpíme a okolí nic netuší o našem soužení,“ uvedla Vávrová.

Kristína - Láska bombová





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení