LUCIE vydá příští rok nové album a vyjede na turné

Vydáno: 18.04.2017 16:45 - Jaroslav Špulák

Skupina LUCIE dnes oznámila, že v roce 2018 vydá své zbrusu nové album. Bude se jmenovat Evolucie a vyjde šestnáct let po zatím poslední řadové desce kapely nazvané Dobrá koczka, která nemlsá. Již letos by ale měl vyjít nový singl. „Máme už sedm hotových věcí. Ale vybírat bychom chtěli alespoň ze dvaceti,“ konstatoval Michal Dvořák.
„Scházíme se na zkouškách už od konce loňského roku a pracujeme na písničkách,“ konstatoval David Koller. „Oslovili jsme i pár kamarádů, kteří nám v minulosti napsali skvělé písně. Jsme v kontaktu s Ivanem Králem, výbornou písničku nám nabídl Oskar Petr.“
LUCIE vydá album u společnosti BrainZone. Ve spolupráci s ní nyní oslovuje zahraniční producenty a nebude se bránit ani tomu, že by každou písničku produkoval někdo jiný.
Příští rok v listopadu LUCIE také odehraje tři velké halové koncerty. 13. se představí v Ostravě, 18. v Brně a 24. v Praze.
Předprodej vstupenek na koncerty odstartuje již 20. dubna a kapela je připravena na eventualitu, že o ně bude takový zájem, že bude muset další přidat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení