Nebe pokřtilo album Souřadnice v Planetáriu Ostrava. Kmotrou je robot Angie

Vydáno: 07.05.2017 00:30 - Jaroslav Špulák

Havířovská kapela Nebe přišla se zajímavým nápadem. Své nové album Souřadnice, které je na trhu jen několik dnů, pokřtila v Planetáriu Ostrava. Jeho prostředí kapele umožnilo během koncertu promítat projekce na půlkruhový strop, a to jak ty s vesmírnou tematikou, tak s pozemskou či přímo své videoklipy.
Křty v Planetáriu Ostrava byly na programu čtyři. V sobotu 6. května dva a o den později také. Všechny byly předem vyprodané, na každý se do sálku Planetária Ostrava vešla asi stovka diváků. 
Při koncertech v nezvyklém prostředí se hrály hlavně písničky, které jsou na albu Souřadnice. K nim ovšem skupina přidala i starší hity, při nichž vyzvala diváky (při prvním sobotním vystoupení), aby vstali a tančili. V závěru setu už stáli všichni, neboť se na ně snášelo množství konfet a oni tančili v rytmu přídavkových skladeb, mezi nimiž byla i hitová Vteřina.
Křest alba se odehrál v sále o patro níž a kmotrou se stala Angie. Je to robot ženského pohlaví, který také s kapelou promluvil a požádal ji, aby na něho nepadly krůpěje šampaňského, neboť by jej poškodily. 
Atmosféra sobotního odpoledního křtu byla skvělá. Dobrý nápad diváci odměnili uznalým potleskem a hlasitými projevy radosti. 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení