RockOpera Praha bojuje s Thébami na TV Rebel

Vydáno: 09.05.2017 10:56 - Jirka Štraub

V RockOpeře Praha se 10. května rozřinčí zbraně a rozburácí tvrdá muzika. Repríza první metalové opery u nás 7 proti Thébám začne už v 19 hodin. Představí se v ní opět hvězdy současného tuzemského rocku, například Honza Toužimský (ARAKAIN), Lukáš Písařík (PLÁN B, ex-SEVEN), Viktor Dyk, (WAW), Pavla Forest (KING SIZE) a další.
V kapele  nebude chybět uznávaný český baskytarista Richard Scheufler (ex-KRUCIPÜSK, ex-PRAŽSKÝ VÝBĚR II, KING SIZE aj.) a klávesista a svébytný hudební skladatel Milan Steigerwald  (KING SIZE, ex-HARMASAN, ex-VÁLEČEK aj.).
Jmenovaní se podíleli i na dvojalbu k rockové opeře, které obsahuje také píseň Chci tě svést. Ta se momentálně účastní Czechparády na TV Rebel. Jeden z největších hitů ze 7 proti Thébám můžete podpořit na http://www.tvrebel.cz/vote/. Hlasovat lze každé tři hodiny.
Není to poprvé, co se RockOpera Praha objevila v Czechparádě na TV Rebel. Se svou skladbou tam slavila prvenství už v minulosti. Mimochodem, o zahrání jejího hitu z rockové opery Antigona Slzy nedojmou si v současnosti do českého éteru volají i posluchači Rádia Beat.

RockOpera - Chci tě svést





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení