Česká rock’n’rollová mašina QUATTRO BUGGY zahraje letos na Masters of Rock

Vydáno: 06.06.2017 11:28 - Czech Blade

Česká hardrocková kapela QUATTRO BUGGY je z Nového Jičína a letos si vůbec poprvé zahraje na festivalu Masters of  Rock 2017. Kapela na sobě neustále maká a po videoklipu Memory, který byl pojat jako lyrický, je na světě bonbónek v podání dalšího klipu k singlu Hard boiledeggs. Jedná se o opravdový rock n rollový nářez a při pohledu na klip a dle jeho názvu ve Vás opravdu začne vřít všechno, hlavně pak u pánů.
Klip Hard Boiled Eggs se těší velké sledovanosti a na základě tohoto počinu si kapela má možnost zahrát na tak velkém festivalu. Singl zdobí foukací harmonika, což je prvek, který není tak častý v dnešních mladých kapelách. Dále pak kytary a průrazný vokál syrově doplňují tento rockový skvost. Nutno tedy podotknout, že zvuk singlu má šťávu a nepůsobí suše.
Podle sdělení kapely by se v podobném duchu mělo odvíjet celé druhé album, které muzikanti plánují vydat začátkem roku 2018. Letos si zahrají i na Cibula festu na Slovensku nebo na Slavnosti města Nového Jičína, na níž zahrají akustický set v odlehčené formě k poslechu. Kapela vydala v roce 2015 debutové album Blackened Pistols, které je možno objednat na mailu quattrobuggy@email.cz. Sledujte také facebook kapely či bandzone profil, na nichž najdete informace o nastávajících koncertech či písně k poslechu. 

Quattro Buggy - Hard Boiled Eggs




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení