ELIS našla soul, vydala singl Heartbreaker a chystá nové album

Vydáno: 07.06.2017 05:37 - Jaroslav Špulák

Původně ostravská zpěvačka ELIS, vlastním jménem Eliška Mrázová, se již usadila v Praze. Studovala tam na Ježkově konzervatoři skladbu, také si tam našla bydlení a z něho hodlá vyrážet nejenom na česká pódia a do nahrávacích studií, ale i do zahraničí. Za dva týdny například odletí do Spojených států, konkrétně do New Yorku a Nashvillu, přičemž v Nashvillu bude koncertovat a psát nové písničky.
Ty by měly doprovodit aktuální singl a videoklip Heartbreakers na nové album, které by ráda vydala příští rok. „Písničkou Heartbreaker jsem se chtěla připomenout, aby na mě lidé nezapomněli. Stále skládám, a to nejenom pro sebe. Pracuju s několika zahraničními autory, mé nové písně nejvíce inklinují k soulu,“ pochlubila se ELIS.
Zájem o ni projevily v poslední době některé zahraniční vydavatelské společnosti, a to jako o zpěvačku i jako o autorku.
To vše zpěvačka sdělila na středečním setkání s novináři, na němž nový videoklip představila a také se svou kapelou odehrála několik svých nových písniček. Dlužno podotknout, že velmi zajímavých. Všechny jsou opatřeny anglickými texty, ale ELIS řekla, že píše i texty v mateřském jazyce.

Elis - Heartbreaker




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení