LENNY zaútočila na německý trh

Vydáno: 11.06.2017 14:30 - Jan Herold

Písničkářka a skladatelka LENNY, jež ovládla letošní vyhlášení hudebních cen Anděl, udělala další krok v kariéře na západoevropském hudebním trhu. Podepsala globální smlouvu s německou Universal Music, která ji bude zastupovat pro zahraniční aktivity. Navíc stále boduje v Itálii, kde před několika dny vystoupila naživo na Wind Music Awards 2017. Spolu s ní se představili například Imagine Dragons nebo Clean Bandit.
„Je úžasné sledovat, co všechno může dokázat jedna jediná skladba, na které si dáte obzvlášť záležet. Do písničky Hell.o jsme společně s jejím spoluautorem Ondřejem Fiedlerem dali všechno a já mám velkou radost, že teď můžu sledovat její úspěšnou cestu nejen v Itálii,“ uvedla Lenny.
Do evropského rádiového éteru v těchto dnech vstoupí remix singlu Hell.o, na kterém spolu s Lenny spolupracovali američtí producenti a remixéři Fancy Cars. České stopa ale zůstane zachována v podobně výborného lyric videa, za kterým stojí Matyáš Vorda z kapely Mandrage.
„Každá země si vyžaduje tak trochu osobní přístup, takže jsme se Německu rozhodli nabídnout remix od známých Fancy Cars. Jsem tak ráda, že cesta písničky může pokračovat i tam,“ vysvětluje LENNY.
Videoklip k remixu Hell.o na sebe nenechá dlouho čekat. Lenny má již za sebou natáčení se zahraniční produkcí a v nejbližších dnech jej představí i na českém trhu

Lenny - Hell.o (Fancy Cars remix)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení