Skromný STING míří na Metronome Festival Prague

Vydáno: 16.06.2017 14:53 - Jan Herold

Britský zpěvák a hudebník STING překvapil organizátory Metronome Festivalu Prague, jehož konání se kvapem blíží, skromnými požadavky. Hlavní, na co se koncentruje, je pouze jeho vystoupení. V Praze se ubytuje v hotelu a od organizátorů požaduje standardní věci jako ručníky nebo své oblíbené čaje, které sladí medem. Divákům zahraje plnohodnotný, hodinu a půl trvající koncert. Podle referencí z jiných akcí by mělo v Praze dojít i na jeho skladby z období The Police, kteří v Česku nikdy nehráli.
Druhý ročník Metronome Festivalu nabídne 23. a 24. června 2017 na pražském Výstavišti v Holešovicích čtyřicítku mimořádných koncertů. Kromě zahraničních headlinerů jako Kasabian, GusGus, Blood Red Shoes nebo Young Fathers přinese i unikátní vystoupení Davida Kollera, Ewy Farne, Lenny, Monkey Business a dalších, kteří si pozvali buď nečekané hosty, nebo zahrají výjimečné skladby mimo vlastní repertoár. Dvoudenní vstupenka přijde na 1890 korun, na místě bude o 400 korun dražší. K dispozici jsou i jednodenní vstupy.
„Zatímco Sting hvězdné manýry nemá, my se budeme snažit, aby za hvězdy byli naši návštěvníci. Všichni interpreti jim u nás zahrají plnohodnotný koncert, ne festivalový zkrácený set. Program jsme navíc poskládali tak, že lidé stihnou všechna vystoupení a v areálu jim vytvoříme kvalitní zázemí, pohodlí a postaráme se i o nadstandartní služby,“ říká ředitelka festivalu Barbora Šubrtová a dodává, že kapely na festivale předvedou koncerty, které se už nikdy nemusejí opakovat. „Třeba o Stingovi se traduje, že často střídá playlisty a koncerty na festivalech má vždy jedinečné.“

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení