Historky ze zákulisí: Zpěvačka STA ZVÍŘAT zastavila zloděje vlastním tělem

Vydáno: 13.07.2017 11:34 - Jaroslav Špulák

Zpěvačka Jana Jelínková ze skupiny STO ZVÍŘAT slaví v pátek padesáté narozeniny. Při té příležitosti jí kamarádi muzikanti a textař Tomáš Belko připravili materiál pro sólové album. To vychází v den D, tedy 14. července, a jmenuje se Dáma s čápem.
Šéf skupiny STO ZVÍŘAT Honza Kalina povyprávěl serveru Czech Blade historku, na kterou prý jen tak nezapomene a jež Janu Jelínkovou velmi dobře vykresluje.
„Jana chodí na pódium vždycky na poslední chvíli, protože i když třeba přijedeme na koncert o dvě hodiny dřív, jako správná pohodářka, což ona je, si zapálí, dá si dvojčičku a relaxuje. Když to trochu přeženu, tak teprve ve chvíli, kdy koncert začíná, se začne líčit,“ začal vyprávět Kalina.
„Jednou jsme hráli v Lyonu na univerzitě. Jana se šla těsně před koncertem do auta přelíčit a narazila tam na dva černochy, kteří už v našem autě seděli a spojováním drátků se ho snažili nastartovat. Normální ženská by zavolala nás ostatní, bedňáky nebo pořadatele. Jana se ale postavila před pomalu se rozjíždějící auto s roztaženýma rukama a ty černochy tak vyvedla z míry, že vyskákali ven a utekli. Zastavila vůz vlastním tělem, a až potom nám přišla říct, co se stalo. A teprve potom se zhroutila a rozplakala. Přesně taková ona je,“ dokončil Kalina.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení