BRUNO FERRARI vybral peníze, vydává minialbum a točí (+ videoklip)

Vydáno: 14.07.2017 11:57 - Jaroslav Špulák

Zhruba dva roky po úspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na službu Startovač pod vlastním alter egem BRUNO FERRARI. Podařilo se mu za pouhé tři dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun a mohl se pustit do další práce.
Album, které vyjde na podzim, produkuje Moimir Papalescu společně s Johnem Fryerem, který dělal mimo jiné s Depeche Mode, Nine Inch Nails, HIM, Cradle of Filth, Nitzer Ebb, Dead Can Dance, Die Krupps, Swans, Paradise Lost a dalšími, Kontroverzním hostem na něm bude Bohumil Kulínský, nechvalně proslulý sbormistr souboru Bambini di Praga.
Už dnes se ale fanoušci Bruna Ferrariho mohou těšit na internetový release Sám doma EP na stránkách BitTorrent Now. Takzvaný BitTorrent Bundle bude obsahovat pět písní z chystaného alba ve formátu mp3. Odkaz na balíček byl zveřejněn tento pátek na facebookové stránce Bruna Ferrariho.
Čtyři skladby z nového alba už Bruno zveřejnil na YouTube, SoundCloudu a Facebooku. Pátá, tentokrát nazpívaná v angličtině, si tak odbude premiéru.
Do sobotního večera budou mít ještě fanoušci poslední příležitost pořídit si některou z obskurních odměn, ať už je to večeře podávaná na břichu Bruna Ferrariho nebo zvukový záznam ze spirituální regrese, na kterém v hluboké hypnóze popisuje svoje minulé životy.
Peníze, které BRUNO FERRARI získá nad cílovou částku, plánuje použít na další videoklip, případně na vydání vinylu.

Bruno Ferrari - Sám doma (lyrics video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení