MANDRAGE představili píseň o lásce na první pohled. V klipu hraje Jiří Lábus

Vydáno: 14.07.2017 13:38 - Czech Blade

Plzeňská poprocková kapela MANDRAGE se po čase hlásí s novou písničkou. Jmenuje se Slečno, já se omlouvám se a kapela k ní představuje i videoklip. Hlavní roli v něm ztvárnil herec Jiří Lábus. A není jistě třeba podotýkat, že je neodolatelný.
„Píseň Slečno, já se omlouvám se je o lásce na první pohled. O tom, že když přijde takový ten zásah shůry, prostě jen zíráme a zmatečně blekotáme. A o tom, že to může být až skoro komické, zvláště když to vaše vyvolená cítí jinak. Metafora lásky coby šípu, který člověka zasáhne a naprosto ochromí, funguje přesně takhle. Odněkud si přiletí a ponechá nás stojícího v překvapeném úžasu. Naivně hledíme na vytoužený objekt a přesto, že si neumíme ani správně naplánovat zájmena ve větě, už si malujeme budoucnost,“ vysvětlil kytarista a autor skladby Pepa Bolan.
Skladbu doprovází minimalistické video, ve kterém exceluje Jiří Lábus. „Zaujalo mě, že vlastně vše je jenom na mně a není u toho vůbec kapela. Takovou roli jsem ještě nehrál,“ přiznal herec.
Režie videoklipu se ujal bubeník Matyáš Vorda, hlavní slovo ale měl Tomáš Kasal, držitel ceny Anděl, který pro kapelu v minulosti natočil již několik klipů.
Kapela chystá vydat na podzim své nové album a na jaře příštího roku k němu vyjede na turné.

Termíny turné 2018
 2. 2. Praha - Forum Karlín
 8. 2. Liberec - Dům kultury
 9. 2. Pardubice - ABC
15. 2. Brno - SONO
17. 2. Ostrava - DK Akord
 2. 3. Plzeň - KD Peklo
 3. 3. České Budějovice - KD Vltava

Mandrage - Slečno, já se omlouvám se




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení