KATARZIA zpívá emotivně o násilí na ženách (+ videoklip)

Vydáno: 26.07.2017 17:53 - Jaroslav Špulák

Slovenská zpěvačka a skladatelka KATARZIA se zapojila do slovenské kampaně „Pretože hovorím nie“, jejímž cílem je zvýšit povědomí o domácím násilí a podpořit sebevědomí žen, které jsou jeho oběťmi. Kromě krátkého rozhovoru tak činí i prostřednictvím písničky Nikomu nepatríš.
Novinku zveřejnila minulý týden opatřenou jednoduchým videoklipem zobrazujícím rostoucí a vadnoucí květ. Minulý týden se také představila ne festivalu Colours of Ostrava.
„Nikdo neví, že tě tvá láska bije. Nikdo to neví, ty scény hysterie,“ zpívá v emotivním textu ženám, které své problémy tají. Mnohé se totiž bojí přiznat, že jejich navenek sympatický a milující partner v soukromí týrá a zneužívá.
"Text, který jsem napsala hovoří o tom, že ženy zakrývají rány, které jim způsobily násilníci, protože se stydí za to, že se jim něco takového děje a myslí si, že jsou samy na vině. Ale je to přesně naopak, protože ony v žádném případě na vině nejsou a vinen je pouze ten člověk, kterým jim ty rány způsobil,“ vysvětlila KATARZIA.

Katarzia - Nikomu nepatríš





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení