JOHN WOLFHOOKER nabádají k plnění velkých snů (+ videoklip)

Vydáno: 10.08.2017 11:56 - Jaroslav Špulák

Česko-slovenská rocková kapela JOHN WOLFHOOKER vydala nový videosingl. Jmenuje se Zeddknot a ve spojení s klipem je výsledek opravdu zajímavý. Jde totiž hudební a vizuální koktejl s chytře promyšlenými technickými pasážemi, díky kterým se opět projevují důvody přitažlivosti soundu kapely.
Ten je srovnatelný se zvukem velkých zahraničních formací, stejně tak špičkových klubových. Nápadně se přitom opírá o nu-metal tak, jak zněl na přelomu devadesátých a nultých let. Zpěvy v novém singlu produkoval a mixoval baskytarista a vokalista kapely Filip Vlček, o mix a mastering muziky se postaral kytarista Rony Janeček. Zpěvákem je Martin Čupka alias Muerte Hooker a bubeníkem Adrian Janeček, který je s Alexandrou Hraškovou podepsán pod režií videoklipu.
Název skladby Zeddknot podle kapely vyjadřuje novodobého rytíře, který bojuje proti šedi běžné společnosti a její konvenčním ideálem. V textu se staví proti názoru, že splnění velkých snů není možné jen kvůli tomu, že někomu jinému se to nepodařilo. Ostatně, již několik let je patrné, že se tahle formace za svým velkým snem vypravila a stále drží směr.

John Wolfhooker - Zeddknot




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení