Rodina VLADIMÍRA MIŠÍKA na jednom koncertě

Vydáno: 13.09.2017 10:51 - Czech Blade

Zpěvák VLADIMÍR MIŠÍK, jeho manželka Eva a synové Maťo a Adam se sejdou na jednom jevišti v rámci nového koncertního cyklu Family Jam, který bude přivádět na pódium slavné muzikantské rodiny. První muzikantské rodinné setkání se odehraje v pražském Lucerna Music Baru v pondělí 16. října od 19 hodin.
Představena bude během večera i dcera Vladimíra Mišíka, Bára. Vedle Mišíkových stálých parťáků ze skupiny Etc… zazpívá také s touto kapelou nejmladší syn Adam, na pódiu nebude chybět Gingerhead, kapela, v níž hraje Maťo Mišík a E+Mausy, band, s nímž zpívá Eva Mišíková. Ta je nejen skvělou matkou rozvětvené rodiny, ale také respektovanou básnířkou, též překladatelkou, učitelkou, zpěvačkou a v neposlední řadě spoluiniciátorkou tohoto koncertu s názvem Nechte zpívat Mišíky.
Název akce hravě odkazuje k proslulému ručně psanému nápisu na zdi, který se objevil opakovaně v Praze v roce 1983, tedy v době, kdy Vladimír Mišík měl komunistickým režimem zakázáno veřejně vystupovat.
„Eva o něčem takovém skutečně mluvila už dlouho, ale s konkrétním nápadem přišel náš kamarád a manažér Šimon Kotek. Dokonce dostal přímo zadání na našem vystoupení na festivalu Blues Alive v Šumperku. Tohle bylo tedy tím hlavním impulzem a my na to kývli,” popisuje okolnosti vzniku rodinné sešlosti Vladimír Mišík.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení