SUPPORT LESBIENS představují nový singl Movin’ On. S novým zpěvákem

Vydáno: 25.09.2017 13:42 - Jan Herold

Je to už rok, co pražští SUPPORT LESBIENS zveřejnili zatím poslední singl Pohádka, který se stal jednou z jejich historicky nejúspěšnějších nahrávek na YouTube. „I když jsme sami v Pohádce viděli velký potenciál, ohlas na ní předčil naše očekávání,“ říká kapela o skladbě.
„Nicméně po roce už nastal čas kapitolu Pohádky uzavřít a začít psát novou,“ dodávají muzikanti, kteří nový singl pojmenovali Movin' On.
Pozornému posluchači zřejmě neunikne jiná barva zpěvákova hlasu. Jeho majitelem je Marco, který za mikrofonem nahradil Czendu Urbánka, jež se vrací do znovuobnovených domovských Post-It.
„Změna je život a život je nekonečná série změn. Vracím se domů, do Post-It. Klukům děkuji za spolupráci a přeji jim hodně štěstí a úspěchů v další tvorbě,“ řekl Czenda.

Support Lesbiens - Movin’ On


„Czendův odchod nás mrzí. Strávili jsme společně čtyři roky, během kterých jsme odehráli desítky koncertů, nahráli jsme dvě alba, na nichž se významnou měrou podílel. Byl nejen naším zpěvákem ale i výhradním textařem, spoluautorem hudby a v neposlední řadě spřízněnou duší. Přesto nebo právě proto ale jeho rozhodnutí plně respektujeme, přejeme mu, ať se mu daří a věříme, že se na pódiu ještě někdy potkáme. Budeme rádi, když si s námi Czenda třeba někdy zahostuje,“ řekli zbylí Support Lesbiens.

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení