HISTORKY ZE ZÁKULISÍ: Vašek Bláha z Divokýho Billa při koncertech testuje whisky

Vydáno: 03.10.2017 15:36 - Jaroslav Špulák

Partnerem turné skupiny DIVOKEJ BILL byl výrobce whisky Jameson. Zpěvák a kytarista Vašek Bláha při koncertech průběžně testoval, kolik se toho dá za hrací dobu vypít. V Hlinsku ale narazil.
„Naše koncerty trvají obvykle hodinu a půl, a na tu dobu jsem měl už pití whisky rozložené tak, aby všechno proběhlo hladce a v pořádku. Jenomže v Hlinsku jsme absolvovali koncert, který trval dvě a půl hodiny, a to mě vyškolilo. Po asi dvou hodinách jsem si uvědomil, že koukám na kluky z kapely i na lidi a říkám si, co tomu asi říkají. Ono to ale bylo současně dost rychlé, takže byl najednou konec a všechno bylo zase v pohodě,“ přiznal Bláha.
Za pozitivní považuje to, že si alespoň vyzkoušel, jak jsou na tom ti rockoví frajeři, kteří se při vystoupeních nehlídají vůbec.
„Karel Gott říká, že při koncertech nebere nic, protože pak prý má umělec pocit, že je to všechno OK, ale publikum to tak nevnímá. Já to mám naopak. Jsem nejradši, když pocit, že to jede, mám hlavně já. Bavím se, odsejpá to a je to skvělé…,“ uzavřel Bláha.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení