MICHAL HRŮZA za svitu polární záře natočil na Špicberkách videoklip

Vydáno: 19.10.2017 17:40 - Czech Blade

Zpěvák a skladatel MICHAL HRŮZA natočil videoklip k písničce Polárka. Pořídil ho na ostrovech v Severním ledovém oceánu. Režisér Michal Budinský zachytil výjimečné obrazy norských Špicberk a města Tromso včetně polární záře. Ženskou roli ve videoklipu ztvárnila herečka Jana Plodková.
„Být více než tisíc kilometrů za polárním kruhem, procházet se mezi divokými soby a mít nad hlavou polární zář a všechno to zaznamenat kamerou, je asi nejsilnější zážitek, jaký jsem kdy zažil při natáčení videoklipu,“ přibližuje atmosféru Michal Hrůza.
„V klipu představuji ženu, která ne, a ne se rozhodnout, jestli zůstat ve městě, kde žije, nebo vše opustit a vydat se na Špicberky,“ osvětluje děj Jana Plodková, která sama Špicberky navštívila. To jí prý pomohlo lépe si představit, o co Hrůzovi v klipu šlo.
Oslnivou zimní krajinu a pražské Vinohrady na plátno přenesl mladý režisér a fotograf Michal Budinský. Podařilo se mu zachytit kontrast mezi uniformní, konvenční a lidmi zaplavenou Prahou a divokými, bělostnými Špicberky, kde společnost dělají jen sobi, vítr, zeleně zářící nebe a vlastní myšlenky.
MICHAL HRŮZA se 3. listopadu vydá na koncertní turné, které začne v Zábřehu na Moravě a zahrnuje osm koncertů.

Program turné:
 
3. 11. Zábřeh na Moravě, KD
 4. 11. Krnov, Kofola Music Club
17. 11. Jihlava, Soul Music Club
18. 11. Sušice, Sokolovna
22. 11. Brno, Radost
23. 11. Hradec Králové, Denoche
25. 11. České Budějovice, Slavie
 8. 12. Litvínov, Attic Music Club

Michal Hrůza - Polárka




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení