HONZA KŘÍŽEK představil debut (+ videoklip)

Vydáno: 09.11.2017 07:55 - Jaroslav Špulák

Zpěvák HONZA KŘÍŽEK, který byl do loňské smrti Radima Hladíka hlasem skupiny Blue Effect a nadále je frontmanem kapely Walk Choc Ice, představil ve středu odpoledne v pražském MusicPointu Supraphon své debutové sólové album. V krátkém programu pohovořil o tom, jak kolekce vznikala a co jej při psaní písniček inspirovalo. Jako hosta si pozval hudebníka a producenta Dana Frimla (na snímku vlevo), jenž se na nahrávce podílel v obou uvedených funkcích, stejně tak autorsky. Točilo se v jeho studiu.
„Na desce je i písnička Sluneční hrob. Za dvanáct let v Blues Effectu se mi vryla pod kůži. Chtěl jsem také vzdát hold Radimu Hladíkovi, a proto jsem si k jejímu nahrávání pozval kytaristu Michala Pavlíčka. Především je to ale most k mé debutové desce,“ vysvětlil Křížek.
Jeho album se jmenuje jednoduše Honza Křížek. 13. listopadu vystoupí v pražském Paláci Akropolis v roli frontmana Walk Choc Ice, kteří tam odehrají svůj čtvrtý letošní koncert. Křest debutu je pak naplánovaný do stejného klubu na 12. března 2018.
„Na tom křtu představím svou novou kapelu. Potom se vypravíme na letní festivaly a na podzim připravujeme koncertní turné. Budu ale také vystupovat jen sám s akustickou kytarou,“ dodal Křížek.
Již minulý týden představil KŘÍŽEK videoklip k písničce Tsunami.

Honza Křížek - Tsunami







DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení