Na dobrou noc zpívají EWA FARNA i TOMÁŠ KLUS

Vydáno: 13.11.2017 10:11 - Czech Blade

Výpravná kniha Ukolébavky s ilustracemi Jaroslava Róny a vloženým CD s písněmi Robina Krále a Jana Lstibůrka v podání TOMÁŠE KLUSE, EWA FARNE a sester PÁCHOVÝCH vychází v listopadu v nakladatelství Euromedia group v edici Pikola. Ukolébavky výjimečnou formou propojují slovo, obraz a hudbu a potěší všechny, kdo si rádi čtou, prohlížejí, poslouchají, usínají a spí.
Ukolébavky si vysnili autoři – skladatel a hudebník Jan Lstibůrek a spisovatel a textař Robin Král (držitel ceny Magnesia Litera 2016). Společně již vytvořili album Blázinec, které neotřele zpracovávalo téma psychických poruch a na němž zazněly hlasy zpěváků a zpěvaček napříč žánry i generacemi – od Jiřího Suchého či Ewy Farne až po Tomáše Hanáka nebo Davida Kollera.
Jan Lstibůrek a Robin Král napsali deset poetických ukolébavek a k jejich nazpívání přizvali své přátele. Nahrávalo se v prostorách kláštera v Domažlicích a ve studiu Marka Štiftera v Praze Nuslích. Do písní se poté zaposlouchal známý malíř a sochař Jaroslav Róna, a každou z nich doprovodil velkou barevnou ilustrací. 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení