DIVOKEJ BILL prožil Jaro na dvoře u své zkušebny (+ videoklip)

Vydáno: 13.11.2017 14:29 - Jan Herold

Po skladbě Kořala se úvalská skupina DIVOKEJ BILL hlásí o slovo s dalším singlem z letošní albové novinky Tsunami. Jde píseň Jaro. Text písně i videoklip, který vznikl pod taktovkou filmové společnosti Popojedem, dokazují, že se do období podzimních plískanic hodí.
„Tuhle pecku jsme vybrali, protože krásně koresponduje s tím, že je podzim. Vznikla přesně před rokem právě v tomto čase, kdy na člověka padá takový ten smutek, že jaro a léto uteklo jako voda, dny se krátí a všechno se chystá na zimu. Říkali jsme si, že by to mohla být ona a že se to pěkně potkává. Snad se nám povedlo propašovat do ní i pozitivní poselství, že to všichni v pohodě přežijeme a pak nastoupíme zase v plný síle. Zima je samozřejmě taky super, ale jaro je prostě lepší,“ vysvětluje zpěvák a kytarista kapely Vašek Bláha.
Samotný klip, který pro Divokýho Billa režíroval Jan Chramosta z Popojedem, se natáčel během slunné říjnové neděle na dvoře před zkušebnou kapely v Úvalech a domácká atmosféra z něj doslova sálá.
„Když přišel námět od lidí z Popojedem, který se odehrával na uzavřeném dvoře, bylo hned jasné, kde se bude natáčet. Máme tam svoje zázemí i hromadu věcí co se dala použít. Veliká výhoda byla, že si do klipu přišlo zahrát hromada kamarádů, kteří to měli kousek. Měli jsme i štěstí na počasí a chytli asi poslední krásnej víkend v roce,“ dodává Bláha.

Divokej Bill - Jaro




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení