XINDL X klipem uzavírá úspěšný rok a chystá oslavy deseti let

Vydáno: 22.11.2017 11:48 - Jaroslav Špulák

Příští rok to bude deset let, co písničkář XINDL X vstoupil na českou hudební scénu. To je už pořádný důvod k oslavě. Než se ale naplno oslavy desetiletého výročí rozjedou, loučí se XINDL X se stávajícím rokem a albem Kvadratura záchranného kruhu živým klipem Světlo na konci tunelu, který byl natočený během letních festivalů.
„Tento rok byl pro mě zatím nejlepší v mé kariéře a zároveň to byl rok zlomový. Od léta mám novou kapelu, momentálně nahráváme nové písničky a už se nemůžeme dočkat, až je fanouškům představíme na koncertech,“ říká XINDL X.
V roce 2018 obdaruje Xindl X své fanoušky hned třikrát. Poprvé v lednu, kdy představí nový singl Věčně nevěrná. Půjde o titulní skladbu k filmu Věčně tvá nevěrná režiséra Milana Cieslara, jehož premiéra by měla proběhnout v únoru příštího roku.
Podruhé během října, kdy uvede na trh nové album Sexy exity, ze kterého na jaře vypustí nový singl a klip, a potřetí v listopadu, kdy odstartuje své Sexy Exity Tour, které čítá třináct zastávek v jedenácti městech.

Xindl X - Světlo na konci tunelu



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení