Pořadatel zveřejnil počty hlasů před zásahem. Vyhrál by ORTEL. Platí ale vyhlášené výsledky

Vydáno: 29.11.2017 16:11 - Jaroslav Špulák

Kdy se ve středu zpěvák Michal David připojil ke skupině Kabát a oznámil, že vrátí svého stříbrného Slavíka z kategorie zpěváků, pokud nebude ve výsledcích jasno, zveřejnila agentura Musica Bohemica výsledky tak, jak byly před odečtením hlasů skupině Ortel a zpěváku Tomáši Ortelovi.
Mezi kapelami by vyhrál Ortel (v oficiálních výsledcích skončil druhý) a Tomáš Ortel byl druhý mezi zpěváky (skončil třetí). Musica Bohemica však trvá na tom, že platí v sobotu zveřejněné oficiální výsledky a její odečtení hlasů je v pořádku a v souladu s pravidly.
V součtu bodů před odečtem za porušení pravidel příznivci Ortelu získala tato kapela mezi skupinami 36 146 bodů. Kabát jich má 31 072 a Chinaski 18 783. Mezi zpěváky má Karel Gott 40 529 bodů, Tomáš Ortel 31 086 a Michal David 17 993.
Pořadatel v prohlášení napsal, že na jedné straně chápe za dané situace postoj skupiny Kabát i Michala Davida, na druhé straně ale trvá na svém rozhodnutí, že k porušení pravidel hlasování došlo, že zásah byl oprávněný a na zveřejněných výsledcích nebude nic měnit.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení