SUPPORT LESBIENS mají klip Movin' On. Je o záchraně vlastního života

Vydáno: 05.12.2017 17:41 - Jaroslav Špulák

Zatímco singl SUPPORT LESBIENS Movin' On bodoval v rádiových hitparádách, kdesi mezi Děvínem a Dívčími hrady padl poslední záběr ke stejnojmennému videoklipu.
„Příběh klipu Movin' On se opírá o text a skutečnou událost, kterou byla takhle písnička inspirována. Byla to docela tvrdá lekce, kterou mi život nadělil, ale zároveň mě naučila respektu k sobě samému,“ říká nový zpěvák kapely Marco.
„A přesto, že to bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí, jaká jsem musel doposud v životě udělat, rozhodl jsme se, že si zachráním život, přestanu si před tím vším zakrývat oči a odejdu. A ani jednou jsem se už neohlédl zpátky. Posunout se dál - Movin' On - je prostě volba, kterou může udělat každý a když bude trpělivý, tak se ta změna vždy obrátí v jeho prospěch," dodává Marco, který je spoluatorem písničky.
O hudbu se postaral Hynek Toman, o mix a master Ecson Waldes z Biotech studia. Ve skladbě si zahostoval i kytarista Pepa Flores, který hraje například s Tonyou Graves.
Support Lesbiens se momentálně zavřeli do studia, kde zkouší a pracují na materiálu na novou desku, která by měla vyjít v druhé polovině příštího roku. Další singl plánují na leden 2018.

Support Lesbiens - Movin' On 


 

 

 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení