MANDRAGE představují klip, v němž řádí Berenika Kohoutová

Vydáno: 08.12.2017 11:08 - Jaroslav Špulák

Kapela MANDRAGE vydává nový singl Motýli. Je další ochutnávkou desky Po půlnoci, která vyjde 19. ledna 2018. Kapela ji poté představí v rámci jarního turné, jež odstartuje 2. února 2018 v pražském Foru Karlín.
Scénáře a střihu videoklipu s Berenikou Kohoutovou v hlavní roli se ujal bubeník Mandrage Matyáš Vorda, na režii spolupracoval s kameramany Tomášem Kasalem a Michalem Budinským.
Hlavní roli divoké holky, která vymetá bary a hází klukům prášky do pití, v něm ztvárnila talentovaná Berenika Kohoutová. Vzhledem k časovému presu se za kamerou střídal Michal Budinský a Tomáš Kasal. „První den jsme natočili všechny scény z barů a další den zbývající záběry u našeho klávesisty Franty v novém bytě, od kterého si ten den převzal klíče. Klip je na světě a my jsme vděční všem, kteří nám umožnili vše tak rychle zvládnout,“ tvrdí bubeník Matyáš Vorda.
V těchto dnech kapela dokončuje poslední skladby pro své nové album v berlínských Red Bull Studios. Kolekce bude obsahovat tucet písní, na kterých se hudebně i textově podíleli všichni členové Mandrage. 

Mandrage - Motýli




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení