Skutečná liga jde do finále. Odehraje se 16. prosince v KD Mlejn v Praze

Vydáno: 08.12.2017 15:38 - Czech Blade

Skutečná liga je největší tuzemská soutěž pro neprofesionální kapely všech žánrů. Hlavním kritériem je živé hraní a vlastní autorská tvorba. Finále 13. ročníku proběhne v sobotu 16. prosince v pražském Kulturním domě Mlejn. O vítězství se utkají skupiny Gingerhead, Iggy Mayerov, Seventh Passion a Sematam (na snímku). V rámci finálového klání bude mít každý z pěti finalistů 30 minut na to, aby si získal sympatie poroty i diváků. Akce startuje už ve 13 hodin a vstup je zdarma.
Hlavním cílem soutěže je pomoci mladým talentům z Čech a Slovenska odstartovat hudební kariéru. Za celou dobu jí prošlo více než 3700 amatérských kapel. Finalisté jednotlivých ročníků se každoročně objevují nejen na pódiích po celé České republice a na Slovensku, ale třeba i na polském festivalu Przystanek Woodstock, který se řadí mezi největší hudební akce v Evropě.
Po odehrání všech finálových vystoupení proběhne příští sobotu v KD Mlejn slavnostní vyhlášení vítězů. Kromě finalistů vystoupí i skupina Self Made, která letos zvítězila v kategorii juniorských kapel. Součástí finálového dne bude tradičně také vyhlášení Music Talent Awards 2017. 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení