Kapela O5 a RADEČEK uvádí na Nový rok klip k titulní písni filmu Špindl

Vydáno: 01.01.2018 12:21 - Jaroslav Špulák

Novou českou komedii Špindl provází píseň Budu rád od kapely O5 a Radeček. Horská komedie režiséra Milana Cieslara vstoupila do kin těsně před Vánocemi, přičemž titulní píseň z dílny šumperské skupiny ve filmu zazní několikrát včetně závěrečných titulků. Nyní skupina představuje klip k ní. Je to její novoroční dárek fanouškům.
„Hrajeme více než dvacet let, ale písničku ve filmu máme poprvé. Je to jedna z věcí, o které jsme snili jako malí kluci, když jsme se učili první akordy na španělku,“ uvedl zpěvák Tomáš Polák. „Přejeme Špindlu, ať baví diváky a má úspěch, dobrých českých filmů stejně jako písniček není nikdy dost.“
Kapela O5a Radeček po jarním Turné na střechách a nabitém festivalovém létě na konci předchozího roku dokončila nedávno charitativní klubové turné s UDG a písničkářem Pokáčem. Nezanedbává ani práci na novém materiálu. Poslední singl Budu rád vyhrál šestkrát po sobě hitparádu na rádiu Frekvence 1. Skupina se chystá na začátku roku 2018 představit fanouškům nové singly a byla také přizvána ke spolupráci na velkém zábavném televizním pořadu, který se objeví na obrazovkách na jaře.

O5 a Radeček - Budu rád



 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení