MARPO vydá desku, vyjede na turné a bude O2 arena

Vydáno: 25.01.2018 17:44 - Jan Herold

Raper MARPO přichystal na březen spoustu novinek. Již 5. března vydá nové album Dead Man Walking, které považuje za nejosobnější. Bylo nahráno v anglických Modern World Studios s producentem Clintem Murphym, který má za sebou spolupráce s rapperem 50 Centem nebo Manic Street Preachers.
Naživo ho MARPO spolu se svým TroubleGangem představí na speciálním klubovém turné Road To MarpoArena, které začne 7. března v pražském Lucerna Music Baru a pokračuje dalšími deseti zastávkami po celé republice.
„Rád bych všechny pozval na sérii speciálních klubových koncertů. Před každým koncertem uspořádáme setkání s fanoušky, zahrajeme set složený z nový desky Dead Man Walking plus samozřejmě zahrajeme naše největší pecky,“ říká Marpo. „Večírek bude pokračovat až do ranních hodin za podpory našich nejlepších party DJs.“
Klubové turné Road to MarpoArena bude předkrmem před koncertem v pražské O2 areně, který proběhne 19. května a na který již zbývá poslední čtvrtina vstupenek. „O2 arena bude vrcholem naší dosavadní cesty, chystáme koncert, jaký v Čechách ani na Slovensku ještě nebyl,“ uzavírá Marpo.

Road To MarpoArena
 7. 3. Praha - Lucerna Music Bar
 8. 3. Zlín - Fénix Music Club
 9. 3. Liberec - Vratislavice 101010
10. 3. České Budějovice - K2 Music Club
14. 3. Brno - Fléda
15. 3. Plzeň - Divadlo Pod lampou
16. 3. Ústí nad Labem - Klub Doma
22. 3. Jihlava - Soul Music Club
23. 3. Horažďovice - KD
24. 3. Ostrava - Brickhouse DOV
29. 3. Hradec Králové - Denoche


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení