UDG vyjedou na jarní turné s JAKUBEM DĚKANEM

Vydáno: 06.02.2018 12:08 - Czech Blade

Skupina UDG se chystá na jarní klubové turné. Speciálním hostem bude JAKUB DĚKAN s kapelou. Koncertní série čítá jedenáct koncertů, odstartuje 2. března v Chrudimi a skončí 4. května v Prachaticích. Pražský koncert proběhne 22. března v Lucerna Music Baru.
Kapela UDG již načerpala síly po náročném závěru minulého roku, v kterém souběžně koncertovala v rámci Rivalové tour s O5&Radeček a Pokáčem a připravovala se na speciální akustický koncert, na němž natočila živé akustické CD a DVD.
„V lednu jsme si dali úplný voraz. Teď musíme dokončit práci na akustickém živáku a připravit jej k vydání. A postupně se začínáme chystat i na jarní šňůru a letní koncertní smršť,“ komentuje přípravy zpěvák Petr Vrzák.
„Vydali jsme již pět řadových alb, takže při tvorbě playlistu máme z čeho vybírat. Snažíme se playlist obměňovat, tak aby to bavilo nás i publikum. Bez hitů jako Hvězdář nebo Kurtizána se to ale neobejde,” říká s úsměvem saxofonista Adam Kupera a dodává: „Atomy dáme jako na desce s Děkysem a vymýšlíme i další pódiová překvapení.”

Termíny turné:
 2. 3. Chrudim, R Klub
 9. 3. České Budějovice, K2
10. 3. Jindřichův Hradec, KC Jitka
16. 3. Svitavy, Tyjátr
17. 3. Sedlčany, Pohoda
22. 3. Praha, Lucerna Music Bar
23. 3. Jihlava, Soul


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení