Skupina RYBIČKY 48 objevila ideálního muže a věnuje ho všem ženám!

Vydáno: 15.02.2018 12:40 - Jan Herold

Kutnohorská punkrocková kapela RYBIČKY 48 přichází se speciálním dárkem pro dámy, dívky, holky, dcery, sestry, matky, babičky, vnučky, zkrátka ženy. Kapela vydává svůj dosud nejdelší klip v kariéře a věnuje jej krásnější polovině lidstva, neboť ženy jsou dle slov muzikantů z Rybiček 48 jejich nekonečnou inspirací. Ti během natáčení prošli velkou proměnou. V rámci natáčení aktuálního klipu se změnili v kapelu The Fishes, která velmi připomíná svou stylizací legendární The Beatles.
Ke skvělé atmosféře natáčení přispěla i Martina Pártlová, která si zahrála hlavní roli. Role kamarádky se ujala Veronika Arichteva. Hlavní mužské role se zhostil jeden z nejvyhledávanějších českých fitness trenérů Karel Frýd, který ztvárnil ideálního muže v podobě robotického modelu Muž 3000 velmi realisticky.
„Proč kapela ze šedesátých let? Píseň Ženy v nás tuhle dobu prostě evokuje a díky klipům a dnešní technologii si můžeme s klukama zahrát v jakékoliv hudební éře za posledních sto let," řekl kytarista Petr Lebeda.

Rybičky 48 - Ženy



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení