HENTAI CORPORATION zvou sessionovým klipem na turné

Vydáno: 02.03.2018 11:56 - Jaroslav Špulák

Kapela HENTAI CORPORATION vyráží v pátek 2. března na koncertní turné ke svému loňskému albu Intercellular Pets. Koncertní série se jmenuje Intracellular Pets nám spadla (kdopak nám ho postaví) a začne v klubu Česká 1 v Kutné Hoře. V roli předkapely vyrazí s Hentai Corporation královéhradeční The Atavists. Jako pozvánku na koncerty kapela zveřejnila live session klip k písničce Tardigrade Hunt.
Po odchodu klávesisty Františka Kouckého se představí v nové sestavě, respektive se dvěma náhradníky. Doplní je hostující klávesisté Dave Tichý (Unaffected Evolution) a Adoš Novotný (Cirk LaPutyka, Emma Smetana).
„Jedná se zatím o provizorní řešení. Kluci s námi odehrají koncerty do konce festivalový sezóny a pak se uvidí, co dál. Vytrhli nám trn z paty, protože to všechno bylo poměrně narychlo. Uvidíme, jestli se někomu z nich u nás natolik zalíbí, že u nás bude chtít zůstat, nebo jestli se budeme muset poohlídnout ještě po někom dalším. Přece jenom, ještě s námi neodehráli žádný koncerty, kde se dějí všechna zvěrstva, tak uvidíme, jestli to vydrží,“ vysvětluje baskytarista Durex z Hentai Corporation.

Intracellular Pets nám spadla (kdopak nám ho postaví)
 2. 3. Kutná Hora, Česká 1
 3. 3. Pardubice, Žlutý Pes
 9. 3. Ostrava, Barrák
10. 3. Zlín, Fénix
20. 3. Brno, Fléda
21. 3. Olomouc, S-Klub
24. 3. Praha, Akropolis (Žižkovská noc)
28. 3. Plzeň, Pod Lampou

Hentai Corporation - Live Session of Tardigrade Hunt



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení