BEEGO dodává písničkou a klipem Jediná odvahu

Vydáno: 09.03.2018 08:11 - Jan Herold

Zpěvačka Beego, ex-frontmanka kapely Dirty Blondes, oznamuje svůj návrat na scénu jako sólová zpěvačka a představuje svůj první singl Jediná. Hudební výraz nové tvorby staví na moderním popu s tanečním výrazem i dávkou kytar a slovenských textech. Singl, který otextovala slovenská zpěvačka Mirka Miškechová, vznikl v produkci agentury WiseMusic pod dohledem Jana Steinsdörfera (Chinaski) a Tomáše Laciny (Ewa Farna). O videoklip se postaral Jakub Mahdal alias Mahdies.
BEEGO se díky svému působení v Dirty Blondes zapsala na českou scénu jako jedna z nejenergičtějších a nejvýraznějších zpěvaček. Po své pauze nastupuje se stejnou živelnou energií, sex-appealem a dravostí. Srdce rebelky ji zůstalo. Zpěvačku nezastaví ani mateřství, které je pro ni dalším impulsivním nábojem a hnacím motorem.
„Otěhotněla jsem v době, kdy jsem pracovala na novém singlu, těhotenství mě ovšem nezastavilo. Rozhodla jsem se, že všechny emoce využiji na tvorbu něčeho krásného. Videoklip jsme točili, když jsem byla v osmém měsíci, bylo to náročné, ale stálo to za to,“ tvrdí zpěvačka Beego.
Videoklip Jediná poukazuje na text singlu a pojednává o jedinečnosti ženy. Vychází na Mezinárodní den žen a je věnovaný všem ženám. „Vydání klipu jsme naplánovali záměrně na Den žen. Chtěla bych, aby si ženy uvědomili, že jsou jedinečné a nebály se věřit samy v sebe,“ vzkazuje Beego. „Doufám, že se bude líbit, že si písničku pustíte v autě na cestě do práce, domů, nebo když si budete chtít zvednout náladu, to mě pak nejvíc potěší. Ať vám dodá odvahu dělat, co vás těší a baví. Nezapomeňte, že jste jedinečné a je jedno do čeho se pustíte. Věřte tomu, co cítíte,“ dodává. 
Novinka Jediná zazní poprvé live 15. března v rámci pravidelného večera Prague Open Mic Hosted By Beego v La Loca Music Bar and Lounge. Zároveň proběhne křest videoklipu.

Beego - Jediná



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení