MAREK DUSIL BLEND vydá třetí album. Bude velmi akustické s vlivy rocku, jazzu a latiny (+ videoklip)

Vydáno: 09.03.2018 11:23 - Lukáš Loužecký

MAREK DUSIL BLEND chystá na letošní rok již třetí desku s názvem Karlsbad. Měla by vyjít už příští měsíc. Z malé části je věnována městu, kde frontman vyrostl, a které ho umělecky značně ovlivnilo.
Možná tohoto interpreta neznáte, ale jeho příjmení je vám povědomé. Jedná se totiž o bratra o něco populárnější zpěvačky Lenky Dusilové. Marek Dusil si ovšem jde svou vlastní cestou, která ho už zavedla i do zahraničí.
Na druhé desce Ocean se totiž objevily i čtyři anglicky zpívané skladby, které tuto folkrockovou kapelu dostaly až za hranice naší země. Byla představena ve více než desítce folkových pořadů ve Velké Británii a na Marlow FM byla deska vyhlášena Albem týdne.
I další EP Raw se prosadilo v Anglii, ale i v Irsku nebo Francii. Paradoxně má tak skupina větší úspěchy v zahraničí než na domácí půdě. Frontman Marek Dusil i jeho kapela si ovšem zájem posluchačů rozhodně zaslouží.
Nová deska Karlsbad bude hodně akustická s vlivy rocku, jazzu a latiny. Už nyní se můžete podívat na videoklip k závěrečné písni Karlsbad II.
Již 30. března lze zajít i na koncert skupiny do pražské Malostranské besedy. Společně s ní zahraje i Kateřina Svobodová a Tajemoje. V říjnu tohoto roku se Marek Dusil podívá i do Leedsu, kde zahraje po boku mnoha dalších zahraničních interpretů.
EP i předchozí desky si můžete poslechnout zde:
https://marekdusilblend.bandcamp.com/

 

Marek Dusil Blend - Karlsbad II.
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení